Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐建華
Chui Kin-Wa  ♂
Aliases:  徐劍華





 
Filmography (1971-1992)
 
  演員 (74 films)
    拳擊 (1971)    
    馬永貞 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    惡客 (1972)    
    憤怒青年 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    吸毒者 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    後生 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    玫瑰戀 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    七面人 (1975)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    豪俠 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    教頭 (1979)    
    奪棍 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    邪 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    有料到 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    金殺手 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    蠱 (1981)    
    綠印 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    怒火風雲 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    花煞 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    三勇士 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    鴻運當頭 (1984)    
    傻探出更 (1984)    
    公僕 (1984)    
    省港旗兵 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    替槍老豆 (1985)    
    四眼仔 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    雙龍吐珠 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    忠義群英 (1989)    
    破繭急先鋒 (1991)    
    鬼幹部 (1991)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    神偷警花 (1992)