Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
程寶山
Ching Bo-San  ♂





 
Filmography (1968-1982)
 
  演員 (35 films)
    諜海花 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    神經刀 (1969)    
    鐵羅漢 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    火併 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    血符門 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    愛奴 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    群英會 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    龍虎金剛 (1973)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    太極拳 (1974)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    艷窟神探 (1975)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    荷京喋血 (1978)    
    黑帶恨 (1978)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    家法 (1979)    
    奇招 (1979)    
    出錯綽頭發錯財 (1980)    
    癲馬靈猴 (1982)