Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張永漢
Cheung Wing-Hon  ♂





 
Filmography (1972-2000)
 
  動作設計 (2 films)
    魔高一丈 (1987)    
    麻衣傳奇 (1990)    
  助理指導 (4 films)
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    黑心鬼 (1988)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    人鬼神 (1991)    
  演員 (70 films)
    精武門 (1972)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    發錢寒 (1977)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    漩渦 (1978)    
    著錯草鞋走錯路 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    大命撈家 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    教頭 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    發圍 (1980)    
    金殺手 (1981)    
    長輩 (1981)    
    粉骷髏 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    武館 (1981)    
    血雙 (1982)    
    小生怕怕 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    福星高照 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    堂口故事 (1986)    
    魔翡翠 (1986)    
    英雄本色 (1986)    
    師姐撞邪 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    養鬼仔 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    火舞風雲 (1988)    
    赤膽情 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    黑心鬼 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    傲氣雄鷹 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    一眉道人 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    喋血江湖 (1990)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    麻衣傳奇 (1990)    
    四大家族之龍虎兄弟 (1991)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    花貨 (1992)    
  策劃 (3 films)
    七月又十四之信不信由你 (1999)    
    三五成群 (1999)    
    自從他來了 (2000)