Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱佳
Chu Kai  ♂





 
Filmography (1969-1985)
 
  場記 (1 film)
    霹靂十傑 (1985)    
  演員 (54 films)
    大盜歌王 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    萬箭穿心 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    馬永貞 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    惡客 (1972)    
    快活林 (1972)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    警察 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    八道樓子 (1976)    
    功夫小子 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    中華丈夫 (1978)    
    殺出重圍 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    爛頭何 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    天才功夫 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    少林佛家大道 (1980)    
    發圍 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    武館 (1981)    
    長輩 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    血雙 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    摩登神探 (1985)