Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張力(1)
Nick Cheung Lik  ♂





 
Filmography (1970-1988)
 
  動作設計 (2 films)
    十大殺手 (1977)    
    威震天南 (1978)    
  演員 (62 films)
    觀音客棧 (1970)    
    雪路血路 (1970) ... -
    恭喜發財 (1970) ... 伙計王九
    雲姑 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    劍魂 (1971)    
    霸行三千里 (1971)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    淘氣公主 (1972)    
    今天不上課 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    群英會 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    賊殺賊 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    虎鬥虎 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    金三角龍虎門 (1975) ... 馬昆
    風雲八千里 (1975)    
    大毒梟 (1975)    
    龍家將 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    達魔鐵指功 (1977)    
    十大殺手 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977) ... 獨臂刀
    血海螳螂仇 (1977)    
    忠烈精武門 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    猛男痴女 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    人鬼蛇狐大決鬥 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    死亡魔塔 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    車馬砲 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979) ... 衞振聲
    偷渡來客 (1979)    
    拳形五摩達 (1979)    
    盤古開天地 (1979)    
    巡捕房 (1980)    
    一笑一拳 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    伙頭小子 (1980)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    月光雙手 (1981)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    猛龍突擊 (1982)    
    神龍猛虎 (1982)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 無敵門堂主
    天官賜福 (1985)    
    龍拳秘功 (1988)