Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林富偉
Lam Foo-Wai  ♂
Aliases:  林富華





 
Filmography (1982-2003)
 
  助理指導 (2 films)
    太極張三豐 (1993)    
    黑俠 (1996)    
  演員 (117 films)
    五遁忍術 (1982)    
    樑上君子 (1983)    
    少林醉棍 (1983)    
    打擂台 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    等待黎明 (1984)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    皇家師姐 (1985)    
    求愛反斗星 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    開心樂園 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    飛虎奇兵 (1985)    
    開心三響砲 (1985)    
    流氓英雄 (1986)    
    魔翡翠 (1986)    
    英雄本色 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    痴心的我 (1986)    
    青春怒潮 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    兄弟 (1986)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    英雄好漢 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    靈幻先生 (1987)    
    監獄風雲 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    奸人本色 (1988)    
    霹靂先鋒 (1988)    
    刑警本色 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    江湖接班人 (1988)    
    雙肥臨門 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    義膽紅唇 (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    血夜天使 (1988)    
    殭屍復活 (1988)    
    好女十八嫁 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
    血裸祭 (1989)    
    我要富貴 (1989)    
    忠義群英 (1989)    
    喋血雙雄 (1989)    
    一眉道人 (1989)    
    火爆行動 (1989)    
    飛越危牆 (1989)    
    再戰江湖 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    摩登如來神掌 (1990)    
    棄卒 (1990)    
    唯我獨尊 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    無敵幸運星 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    天若有情 (1990)    
    小偷亞星 (1990)    
    越軌行動 (1990)    
    特警90 II 之亡命天涯 (1990)    
    禿鷹檔案 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    志在出位 (1991)    
    整蠱專家 (1991)    
    越青 (1991)    
    赤裸迷情 (1992)    
    賭鬼 (1992)    
    現代應召女郎 (1992)    
    警察故事III超級警察 (1992)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    女黑俠黃鶯 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    阿二一族 (1992) ... 阿保
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    龍騰四海 (1992)    
    積奇瑪莉 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    審死官 (1992)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    重案組 (1993)    
    超級學校霸王 (1993)    
    獄鳳 (1993)    
    烏鼠機密檔案 (1993)    
    新邊緣人 (1994)    
    新英雄本色 (1994)    
    燈籠 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    賭神2 (1994)    
    詠春 (1994)    
    公僕II (1995)    
    共闖天涯 (1995)    
    霹靂火 (1995)    
    明日天涯 (1995)    
    孟波 (1996)    
    黑俠 (1996)    
    愛上100%英雄 (1997)    
    熱血最強 (1997)    
    豹妹 (1998)    
    暗花 (1998)    
    殺手之王 (1998)    
    無間道II (2003) ... 倪永孝手下