Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
肥伯
Fei Pak  ♂





 
Filmography (1984-2002)
 
  演員 (114 films)
    省港旗兵 (1984)    
    連體 (1984)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    城市之光 (1984)    
    雙龍出海 (1984)    
    求愛反斗星 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    歡場 (1985)    
    恭喜發財 (1985)    
    超齡處男 (1985)    
    青春差 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    警賊兄弟 (1986)    
    義蓋雲天 (1986)    
    神探朱古力 (1986)    
    心動 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    龍虎風雲 (1987)    
    黑色午夜 (1987)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    凶貓 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    一屋兩妻 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    女子監獄 (1988)    
    火舞風雲 (1988)    
    霹靂先鋒 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    奸人本色 (1988)    
    龍虎智多星 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    大話神探 (1988)    
    最佳損友闖情關 (1988)    
    肥貓流浪記 (1988)    
    十面埋伏 (1989)    
    精裝追女仔之3狼之一族 (1989)    
    孔雀王子 (1989)    
    壯志雄心 (1989)    
    情義我心知 (1989)    
    血裸祭 (1989)    
    三狼奇案 (1989)    
    神行太保 (1989)    
    小小小警察 (1989)    
    城市判官 (1989)    
    福祿雙星 (1989)    
    都市獵人 (1989)    
    人海孤鴻 (1989)    
    追女重案組 (1989)    
    摩登襯家 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    天若有情 (1990)    
    聖戰風雲 (1990)    
    喋血風雲 (1990)    
    豬標一族 (1990)    
    太陽之子 (1990)    
    師兄撞鬼 (1990)    
    出土奇兵 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    快樂的小雞 (1990)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    爛賭財神 (1990)    
    壯志豪情 (1990)    
    絕橋智多星 (1990)    
    都市煞星 (1990)    
    特警90 II 之亡命天涯 (1990)    
    夜魔先生 (1990)    
    轟天龍 (1991)    
    賭王至尊 (1991)    
    監獄風雲II逃犯 (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    關人鬼事 (1991)    
    洪福齊天 (1991)    
    丐世英雄 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    積奇瑪莉 (1992)    
    童黨之街頭霸王 (1992)    
    轟天皇家將 (1992)    
    嘩!英雄 (1992)    
    神算 (1992)    
    踢到寶 (1992)    
    砵蘭街大少 (1993)    
    至尊三十六計之偷天換日 (1993)    
    人皮燈籠 (1993)    
    慾焰狂情 (1993)    
    男與女 (1993)    
    危情 (1993)    
    追男仔 (1993)    
    八仙飯店之人肉叉燒飽 (1993)    
    屯門色魔 (1994)    
    正月十五之一生一世 (1994)    
    誰可相依 (1994)    
    玻璃鎗的愛 (1995)    
    城市炸彈 (1995)    
    迷情特警 (1995)    
    落難賊鴛鴦 (1995)    
    無味神探 (1995)    
    給爸爸的信 (1995)    
    月黑風高 (1995)    
    共闖天涯 (1995)    
    老泥妹 (1995)    
    衝鋒隊─怒火街頭 (1996)    
    戇星先生 (1997)    
    豹妹 (1998)    
    新古惑仔之少年激鬥篇 (1998)    
    轟天綁架大富豪 (1999)    
    天有眼 (2000)    
    七號差館 (2001)    
    賭俠2002 (2002)