Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁心
Leung Sam (2)  ♂





 
Filmography (1977-1994)
 
  演員 (120 films)
    唐人街小子 (1977)    
    烏龍濟公 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    銷魂玉 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    教頭 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    鐵旗門 (1980)    
    少林佛家大道 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    綠印 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    賊王之王 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    邪咒 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    卒仔抽車 (1982)    
    六指琴魔 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    日劫 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    一觸驚魂 (1983)    
    第一把交椅 (1983)    
    瘋血 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    奸人鬼 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    何必有我? (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    夢中人 (1986)    
    良宵花弄月 (1987)    
    奪命佳人 (1987)    
    爛賭英雄 (1987)    
    猛鬼差館 (1987)    
    1哥 (1987)    
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    老虎出監 (1989)    
    捉鬼大師 (1989)    
    神勇雙妹嘜 (1989)    
    忠義群英 (1989)    
    沖天小子 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    夜激情 (1989)    
    笑星撞地球 (1990)    
    警察扒手兩家親 (1990)    
    水玲瓏 (1990)    
    龍鳳茶樓 (1990)    
    小心間諜 (1990)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    表姐,你好野! (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    靚足100分 (1990)    
    不文小丈夫之銀座嬉春 (1991)    
    龍的傳人 (1991)    
    雞鴨戀 (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    表哥我來也 (1991)    
    跛豪 (1991)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    賭俠II上海灘賭聖 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    洪福齊天 (1991)    
    伙頭福星 (1992)    
    嘩!英雄 (1992)    
    審死官 (1992) ... 張標
    飛虎精英之人間有情 (1992)    
    塘西風月痕 (1992)    
    籠民 (1992)    
    漫畫威龍 (1992)    
    帶你嫖韓日 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    龍騰四海 (1992)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    觸目驚心 (1993)    
    霸海紅英 (1993)    
    火種 (1993)    
    正乞兒!! (1994)    
    珠光寶氣 (1994)