Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
巫敏雄
Wu Min-Hsiung  ♂
Aliases:  巫民雄





 
Filmography (1968-1986)
 
  動作設計 (22 films)
    情關 (1968)    
    大劍客 (1968)    
    青龍鎮 (1968)    
    野店 (1969)    
    劍王子 (1969)    
    十三妹 (1969)    
    絕代鏢王 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    鬼見愁 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    蕭十一郎 (1971)    
    報恩刀 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    孫悟空大戰紅孩兒 (1972)    
    仇 (1972)    
    忍 (1972)    
    梅山收七怪 (1973)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
  監製 (2 films)
    一鬥忠烈 (1977)    
    老頭拳頭大饅頭 (1979)    
  導演 (24 films)
    獨臂空手刀 (1970)    
    頭條好漢 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    不共戴天 (1972)    
    忍 (1972)    
    大搏殺 (1972)    
    中國人 (1972)    
    烈日狂風 (1973)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    虎豹雙雄 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    重建精武門 (1975)    
    大明英烈 (1975)    
    大忠烈 (1976)    
    金沙燕 (1977)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    獨腳鶴 (1979)    
    浪子與舞女 (1983)    
    脂粉硬漢 (1983)    
    忍者急殺令 (1986)    
  執行導演 (2 films)
    出賣愛情的人 (1971)    
    仇 (1972)    
  演員 (20 films)
    無情刀 (1968)    
    龍門三劍俠 (1968)    
    楊子江風雲 (1969)    
    野店 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    魔谷的決鬪 (1969)    
    絕代鏢王 (1969)    
    鬼見愁 (1970) ... 單奇峰
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    金頭鷹 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    刀王劍王 (1970)    
    十八羅漢 (1970)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    頭條好漢 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    烈日狂風 (1973)    
    步步追殺 (1974)    
  出品人 (4 films)
    大忠烈 (1976)    
    金沙燕 (1977)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    獨腳鶴 (1979)    
  編劇 (1 film)
    黑白雙俠 (1971)