Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林德
Lim Teck
 
Filmography (2007-2019)
 
  監製 (6 films)
    第一誡 (2008)    
    嚇到笑 (2009)    
    刺陵 (2009)    
    貪心鬼見鬼 (2012)    
    結婚那件事之後 (2013)    
    開飯啦! (2016)    
  故事 (2 films)
    結婚那件事 (2012)    
    結婚那件事之後 (2013)    
  演員 (1 film)
    大囍事 (2009)    
  執行監製 (2 films)
    23:59 (2011)    
    結婚那件事之後 (2013)    
  出品人 (11 films)
    鬼啊鬼啊 (2007)    
    我在政府部門的日子 (2007)    
    大囍事 (2009)    
    老牛與嫩草 (2010)    
    23:59 (2011)    
    撞鬼 (2011)    
    結婚那件事 (2012)    
    貪心鬼見鬼 (2012)    
    開飯啦! (2016)    
    幼兒怨 (2018)    
    玩轉全家福 (2019)