Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李作楠
Lee Tso-Nam  ♂
Aliases:  李佐楠


 
Filmography (1968-2015)
 
  監製 (4 films)
    殭屍訓練營 (1988)    
    靈幻七小寶 (1988)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    鳳凰王子 (1989)    
  製片 (2 films)
    摩登女性 (1985)    
    靈幻七小寶 (1988)    
  副導演 (10 films)
    翠屏山 (1969)    
    不要拋棄我! (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    百萬新娘 (1970)    
    三娘教子 (1970)    
    十萬金山 (1971)    
    落鷹峽 (1971)    
    天王拳 (1972)    
    大盜 (1972)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986)    
  導演 (54 films)
    愛神 (1969)    
    怒吼 (1972)    
    十段高手 (1973)    
    大鄉里大鬧歐洲 (1974)    
    鬼馬兩金剛 (1974)    
    春天裡的秋天 (1975)    
    天皇巨星 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    唐山大兄2 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    棍王 (1979)    
    補破網 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    大地親情 (1980)    
    燃燒0.7度 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    上海灘大爺 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    行船人的愛 (1982)    
    烈日女娃人 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    搏殺 (1982)    
    一支小雨傘 (1983)    
    女忍者 (1983)    
    亡命忍者 (1983)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    野豹 (1984)    
    摩登女性 (1985)    
    獻身 (1985)    
    靈幻童子 (1986)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    靈幻七小寶 (1988)    
    鳳凰王子 (1989)    
    霹靂警花 (1989)    
    魔幻紫水晶 (1990)    
    妙探雙嬌 (1993)    
    楊月樓傳 (1999)    
    變態殺人狂 (2000)    
    龍虎英雄 (2003)    
    網劫 (2003)    
    決戰梟雄 (2004)    
    老婆萬歲 (2005)    
    少年鄧恩銘 (2011)    
    開心大冒險 (2011)    
    帝國秘符 (2013)    
    破局 (2014)    
    那些女人 (2015)    
  演員 (1 film)
    一代劍王 (1968) ... 家將
  出品人 (1 film)
    魔幻紫水晶 (1990)    
  編劇 (1 film)
    鬼馬兩金剛 (1974)