Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李華幹
Lee Wah-Kon  ♂





 
Filmography (1987-1998)
 
  演員 (94 films)
    奪命佳人 (1987)    
    英雄好漢 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    富貴逼人 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    大話神探 (1988)    
    三人世界 (1988)    
    霸王花 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    應召女郎1988 (1988)    
    法內情 (1988)    
    富貴再逼人 (1988)    
    最佳損友闖情關 (1988)    
    法中情 (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    愛的逃兵 (1988)    
    城巿特警 (1988)    
    女子監獄 (1988)    
    黑心鬼 (1988)    
    霹靂先鋒 (1988)    
    急凍奇俠 (1989)    
    流氓差婆 (1989)    
    發達秘笈 (1989)    
    神行太保 (1989)    
    花心夢裡人 (1989)    
    捉鬼大師 (1989)    
    最佳男朋友 (1989)    
    一眉道人 (1989)    
    合家歡 (1989)    
    夜激情 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    富貴開心鬼 (1989)    
    三狼奇案 (1989)    
    賭王 (1990)    
    新半斤八兩 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    笑星撞地球 (1990)    
    義膽雄心 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    邊緣歲月 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    賭俠 (1990)    
    致命的誘惑 (1990)    
    吉星拱照 (1990)    
    錯在新宿 (1990)    
    轟天龍 (1991) ... 邱金平
    與龍共舞 (1991)    
    賭俠II上海灘賭聖 (1991)    
    婚姻勿語 (1991)    
    四大家族之龍虎兄弟 (1991)    
    一世好命 (1991)    
    賭霸 (1991)    
    夢醒血未停 (1991)    
    捉鬼專門店 (1991)    
    富貴吉祥 (1991)    
    不文小丈夫之銀座嬉春 (1991)    
    一觸即發 (1991)    
    喋血邊緣 (1991)    
    與鴨共舞 (1992)    
    阿二一族 (1992)    
    踢到寶 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    現代應召女郎 (1992)    
    細佬識講野! (1992)    
    妖獸都市 (1992)    
    西藏小子 (1992)    
    帶你嫖韓日 (1992)    
    家有囍事 (1992)    
    機Boy小子之真假威龍 (1992)    
    車神 (1992)    
    赤裸羔羊 (1992)    
    霸道縱構 (1992)    
    愛在黑社會的日子 (1993)    
    火種 (1993)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    正牌韋小寶之奉旨溝女 (1993)    
    紙盒藏屍之公審 (1993)    
    一代梟雄之三支旗 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    地下裁決 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    疊影追兇 (1994)    
    等著你回來 (1994)    
    給爸爸的信 (1995)    
    慈雲山十三太保 (1995)    
    一千零一夜之夢中人 (1995)    
    95陀槍女警 (1995)    
    小飛俠 (1995)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    暴劫傾情 (1996)    
    運財五福星 (1996)    
    濠江風雲 (1998)