Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
須立民
Hsu Li-Min
 
Filmography (1968-1989)
 
  副導演 (17 films)
    三燕迎春 (1968)    
    春蠶 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    大羅劍俠 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    血酒天牢 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    小孩與狗 (1972)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    五大漢 (1974)    
    天網 (1974)    
    情鎖 (1975)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    變色的女人 (1981)    
  導演 (1 film)
    殺人玫瑰 (1982)    
  編劇 (10 films)
    盜兵符 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    追殺 (1973)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    淫獸 (1978)    
    青提子 (1982)    
    殺人玫瑰 (1982)    
    天外天小子 (1988)    
    倩女雲雨情 (1989)