Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳明偉
Chan Ming-Wai  ♂
Aliases:  陳偉明(2)





 
Filmography (1969-1994)
 
  副導演 (1 film)
    養鬼仔 (1987)    
  助理指導 (11 films)
    魔高一丈 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    妖魔道 (1991)    
    香港奇案大綁票 (1991)    
    香港奇案之黑錢年代 (1991)    
    香港奇案北地胭脂 (1991)    
    香港奇案之錶行大劫案 (1991)    
    一千靈異夜之轉世邪靈 (1992)    
    一千靈異夜之鬼拳師 (1992)    
  演員 (138 films)
    神經刀 (1969)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    刀不留人 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    血符門 (1971)    
    俠女 (1971)    
    合氣道 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    山東響馬 (1972)    
    跆拳震九州 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    密令 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    直搗黃龍 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    洪熙官 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    黑幕 (1978)    
    白粉雙雄 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    密十至尊 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    荷京喋血 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    爛頭何 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    天才功夫 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    誓不兩立 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    江湖檔案 (1980)    
    少林佛家大道 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    神龍猛探 (1980)    
    發圍 (1980)    
    錫晒你 (1980)    
    空手入白刃 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    危險人物 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    長輩 (1981)    
    連環大鬥法 (1981)    
    粉骷髏 (1981)    
    武館 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    俠客行 (1982)    
    血雙 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    皇家師姐 (1985)    
    歡場 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    師姐撞邪 (1986)    
    堂口故事 (1986)    
    英雄本色 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    魔高一丈 (1987)    
    靈幻先生 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    火舞風雲 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    老虎出更 (1988)    
    血玫瑰 (1988)    
    城市判官 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    一眉道人 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    驅魔警察 (1990)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    新孖寶妙探 (1992)    
    葵花聖女 (1993)    
    地下裁決 (1994)    
    青蛇殺手 (1994)