Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳明偉
Chan Ming-Wai  ♂
Aliases:  陳偉明(2)





 
Filmography (1969-1994)
 
  副導演 (1 film)
    養鬼仔 (1987)    
  助理指導 (8 films)
    義本無言 (1987)    
    魔高一丈 (1987)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    香港奇案北地胭脂 (1991)    
    妖魔道 (1991)    
    一千靈異夜之轉世邪靈 (1992)    
    一千靈異夜之鬼拳師 (1992)    
  演員 (137 films)
    神經刀 (1969)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    鳳飛飛 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    血符門 (1971)    
    俠女 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    亡命徒 (1972)    
    山東響馬 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    鐵牛 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    密令 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    艷窟神探 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    直搗黃龍 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    密十至尊 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    荷京喋血 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    白粉雙雄 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    天才功夫 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    搏紮 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    神龍猛探 (1980)    
    發圍 (1980)    
    錫晒你 (1980)    
    空手入白刃 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    誓不兩立 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    江湖檔案 (1980)    
    少林佛家大道 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    血鸚鵡 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    長輩 (1981)    
    連環大鬥法 (1981)    
    粉骷髏 (1981)    
    武館 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    危險人物 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    血雙 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    少林傳人 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    青蛙王子 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    尖東梟雄 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    歡場 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    堂口故事 (1986)    
    英雄本色 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    靈幻先生 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    魔高一丈 (1987)    
    龍之家族 (1988)    
    老虎出更 (1988)    
    血玫瑰 (1988)    
    火舞風雲 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    城市判官 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    一眉道人 (1989)    
    喋血江湖 (1990)    
    驅魔警察 (1990)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    新孖寶妙探 (1992)    
    葵花聖女 (1993)    
    地下裁決 (1994)    
    青蛇殺手 (1994)