Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
湯生
Tang Sheng  ♂





 
Filmography (1966-1979)
 
  導演 (10 films)
    福祿壽 (1969)    
    老爺夜總會 (1970)    
    添福添壽 (1970)    
    冷面殺手 (1971)    
    太太我錯了 (1971)    
    百醜大全 (1971)    
    今晚不要來 (1971)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    糊塗大將軍 (1973)    
    怒娃 (1973)    
  演員 (16 films)
    故鄉劫 (1966)    
    橋 (1966)    
    狼與天使 (1968) ... 陳奇
    風塵三俠 (1968)    
    掌門人 (1968) ... 獨臂人
    真假濟公 (1969)    
    濟公活佛 (1969)    
    黑沙村大決鬥 (1969)    
    李三娘 (1969)    
    盜龍冠 (1969)    
    黑旋風 (1970)    
    我等你回來 (1970) ... 瘦猴
    百醜大全 (1971)    
    糊塗大將軍 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    追命人 (1979)    
  策劃 (1 film)
    真假濟公 (1969)