Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
左艷蓉
Tso Yen-Yung  ♀





 
Filmography (1969-1979)
 
  演員 (31 films)
    乾坤三決鬥 (1969)    
    群星會 (1970) ... 紫黛
    葡萄成熟時 (1970) ... 周小菲
    真假太太 (1971)    
    說謊的丈夫 (1971)    
    萬家樂 (1971)    
    四海一家 (1971)    
    百醜大全 (1971)    
    唐山二兄大笨俠 (1972)    
    酒色財氣 (1972) ... 王愛華
    奪命拳王 (1972) ... 客串沈珊珊
    東西南北風 (1972)    
    星期天不放假 (1972)    
    洞房奇譚 (1972) ... 方嘉玲
    午夜女郎 (1972)    
    盜皇陵 (1973)    
    糊塗大將軍 (1973)    
    虎豹兄弟 (1973)    
    霹靂小子 (1974) ... 桂花
    雨夜殺手 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    小白龍 (1975)    
    三傻闖世界 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    熱夜 (1976)    
    辣椒兵團 (1976)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    九龍城風波 (1977)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    乞丐與藝妲 (1979)