Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
方野
Fong Yau  ♂
Aliases:  方源盛





 
Filmography (1969-1999)
 
  動作設計 (3 films)
    潮州拳王 (1974)    
    玩火的人 (1977)    
    十大殺手 (1977)    
  監製 (3 films)
    十大殺手 (1977)    
    蛇妖顯靈 (1994)    
    嬌妻四艷鬼 (1994)    
  製片 (1 film)
    蠱惑佬尋春 (1975)    
  導演 (6 films)
    十大殺手 (1977)    
    色降 (1991)    
    姦魔 (1992)    
    蛇妖顯靈 (1994)    
    嬌妻四艷鬼 (1994)    
    艷降勾魂 (1999)    
  助理指導 (1 film)
    碼頭大決鬥 (1973)    
  演員 (50 films)
    獨臂刀王 (1969) ... 關橫
    千面魔女 (1969)    
    拳門 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    黑名單 (1972) ... 關冬
    蕩寇灘 (1972)    
    除霸 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    奪命客 (1973)    
    黑人物 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    一山五虎 (1974)    
    潮州拳王 (1974) ... 唐漢天
    小霸王 (1974)    
    蠱惑佬尋春 (1975)    
    劍霜刃 (1976) ... 七叔
    鬼胎 (1976)    
    破戒 (1977)    
    十大殺手 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977) ... 驅魔人
    江南八大俠 (1977)    
    快拳怪招 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    盲拳怪招 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    小子出馬 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    舞廳 (1981)    
    霍元甲 (1982)    
    男與女 (1983)    
    毒蠱 (1983)    
    拳擊小子 (1984)    
    毒咒 (1985)    
    天煞 (1986)    
    龍虎風雲 (1987)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    四大天王 (1987)    
    再見英雄 (1988)    
    福祿雙星 (1989)    
    義膽雄心 (1990)    
    無悔行動 (1990)    
    烈火情仇 (1991)    
    艷降 (1993)    
    蛇妖顯靈 (1994)    
    嬌妻四艷鬼 (1994)    
    玻璃鎗的愛 (1995) ... 高永雄
    艷降勾魂 (1999)    
  編劇 (4 films)
    十大殺手 (1977)    
    色降 (1991)    
    姦魔 (1992)    
    艷降勾魂 (1999)