Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鈕方雨
Niu Fang-Yu  ♀
Aliases:  紐方雨





 
Filmography (1963-1982)
 
  監製 (1 film)
    蝴蝶殺手 (1973)    
  演員 (27 films)
    梁紅玉 (1963) ... 朱彩玉
    狀元及第 (1964) ... 王玉林
    天之嬌女 (1966) ... 曾榮
    幾度夕陽紅大結局 (1966) ... 顧德美
    幾度夕陽紅 (1966) ... 顧德美
    鳳陽花鼓 (1967) ... 羅亞男
    明月幾時圓 (1967) ... 傅小棠
    大劍客 (1968) ... 秋雲
    黑牛與白蛇 (1969)    
    青葉子 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    真假濟公 (1969)    
    天下第一人 (1969) ... 李金鳳
    神劍雙鳳 (1969)    
    今天不回家 (1969) ... 蘇婷(華成妻)
    八美圖 (1969)    
    神狐鬼俠 (1970) ... 莊靜宜
    雪嶺劍女 (1970) ... 林玉霞
    小人物出頭記 (1971) ... 廖志龍的室友•林惠梅
    郎變了 (1971)    
    騙術奇中奇 (1973)    
    土地公 (1979)    
    金枝玉葉 (1980)    
    玉劍飄香 (1981)    
    上行列車 (1981)    
    被判死刑 (1981)    
    狀元媒 (1982)