Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳源祥
Ng Yuen-Cheung
 
Filmography (1956-1994)
 
  製片 (11 films)
    蜜月風雲 (1958)    
    蘆林會 (1960)    
    掃窗會 (1961)    
    薛剛反唐 (1962)    
    潮州女狀元 (1962)    
    釵頭鳳 (1962)    
    李子長活畫 (1963)    
    紫釵記 (1965)    
    真假金牡丹 (1965)    
    騙術奇中奇 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
  監製 (38 films)
    連理生韓琦 (1956)    
    金姑趕羊 (1957)    
    蜜月風雲 (1958)    
    蘆林會 (1960)    
    掃窗會 (1961)    
    穆桂英招親 (1962)    
    李子長活畫 (1963)    
    水蛙記 (1964)    
    真假金牡丹 (1965)    
    殘花淚 (1966)    
    法網情絲 (1966)    
    恩仇記 (1966)    
    四告狀 (1966)    
    薛丁山(上集) (1967)    
    尋夢園 (1967)    
    薛丁山(下集) (1967)    
    苔痕 (1967)    
    青龍鎮 (1968)    
    獨腳龍 (1968)    
    王者神劍 (1969)    
    翠屏山 (1969)    
    你的名字就是愛 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    黑沙村大決鬥 (1969)    
    高山青 (1970)    
    再見阿郎 (1970)    
    大遊俠 (1970)    
    不要拋棄我! (1970)    
    小人物出頭記 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    怒火 (1973)    
    珠江大風暴 (1974)    
    賊公計 (1975)    
    甘聯珠 (1976)    
    你笑我叫他跳 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    鐵燕 (1978)    
    刁禽雙絕 (1979)    
  出品人 (5 films)
    釵頭鳳 (1962)    
    潮州女狀元 (1962)    
    薛剛反唐 (1962)    
    忘不了妳 (1968)    
    少林真功夫 (1994)    
  執行監製 (1 film)
    昭君出塞 (1956)