Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(04)
Unknown SB-Actor(04)  ♂





 
Filmography (1969-1985)
 
  演員 (129 films)
    虎膽 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    十二金牌 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    血酒天牢 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    霹靂拳 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    逃亡 (1973)    
    血証 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    四王一后 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    七面人 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    神打 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    辭郎洲 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    索命 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    洪熙官 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    佛都有火 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    七煞 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    插翅難飛 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    請帖 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    蠱 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    搏盡 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    狼來了 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    魔界 (1982)    
    武松 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    滿天神佛 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    日劫 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    替槍老豆 (1985)