Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳希聖
Chan Hei-Sing  ♂
 
Filmography (1991-2018)
 
  製片 (8 films)
    黑暗之光 (1999)    
    一一 (2000)    
    BadBoy特攻 (2000)    
    人在江湖 (2007)    
    聽說 (2009)    
    熊熊愛上你 (2012)    
    甜.秘密 (2012)    
    變羊記 (2012)    
  導演 (1 film)
    緣來是愛 (2013)    
  演員 (10 films)
    牯嶺街少年殺人事件 (1991)    
    獨立時代 (1994) ... 包商
    黑暗之光 (1999)    
    一一 (2000) ... 阿弟
    情非得已之生存之道 (2007)    
    人在江湖 (2007)    
    艾草 (2008)    
    熊熊愛上你 (2012) ... 雅克
    總舖師 (2013) ... 討債集團
    想飛 (2014)    
  策劃 (1 film)
    快把我哥帶走 (2018)    
  執行製片 (1 film)
    勝者為王 (2000)