Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金天柱
Gam Tin-Chue  ♂





 
Filmography (1957-1987)
 
  演員 (407 films)
    曼波女郎 (1957)    
    四千金 (1957)    
    風兩桃花村 (1957) ... 酒客
    海王子 (1958) ... 鄉民
    嬌娃 (1959) ... 探員甲
    百花公主 (1959)    
    江山美人 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    血洒情花 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    後門 (1960)    
    碧水紅蓮 (1960) ... 司閽
    玉樓三鳳 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    蜜月風波 (1960) ... 董事甲
    入室佳人 (1960) ... 客丙
    苦兒流浪記 (1960)    
    體育皇后 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    南北和 (1961)    
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    黑吃黑 (1961)    
    冷暖人間 (1961)    
    白蛇傳 (1962)    
    花田錯 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    梁山伯與祝英台 (1963) ... 馬府家丁
    武則天 (1963)    
    閰惜姣 (1963)    
    花團錦簇 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    萬花迎春 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    血手印 (1964)    
    紅伶淚 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    金玉奴 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    金菩薩 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    珊珊 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    催命符 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    船 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    亞洲秘密警察 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    花月良宵 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    三笑 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    三招了 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    椰林春戀 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    金衣大俠 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    女殺手 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    追擊 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    火併 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    小毒龍 (1972)    
    黑店 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    精武門 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    快活林 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    大密探 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    血証 (1973)    
    警察 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    戀情三千里 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    浪 (1973)    
    一網打盡 (1974)    
    電單車 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    大蛟龍 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    陰陽界 (1974)    
    朋友 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    香港73 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    天網 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    攝青鬼 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    風雲八千里 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    神打 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    降頭 (1975)    
    大老千 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    賣身 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    大毒后 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    阿茂正傳 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    跳灰 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    下流社會 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    香港奇案 (1976) ... 1)
    天涯明月刀 (1976)    
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    破戒 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    出術 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 鄉民
    猩猩王 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 賭客
    被迫 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    浪子一招 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    碧海情天 (1978)    
    笑傲江湖 (1978) ... 五嶽劍派弟子
    清宮大刺殺 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    五毒 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    金鎖匙 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    荷京喋血 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    賣身契 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    街市英雄 (1979) ... 酒館顧客
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    發窮惡 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    手扣 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    搏紮 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    懵佬,大賊,傻偵探 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    有料到 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    邪 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    魔劍俠情 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    武館 (1981)    
    大毛見小毛 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    長輩 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    穴門鷹爪 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    龍咁威 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    叉手 (1981) ... 投店旅客
    幫規 (1982)    
    魔界 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    武松 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    邪咒 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    天蠶變 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    魔 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    害時出世 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    英倫琵琶 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    一脫求生 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    俾鬼捉 (1986)    
    良宵花弄月 (1987)