Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Ernest Mauser
Ernest Mauser  ♂





 
Filmography (1983-2008)
 
  演員 (92 films)
    星際鈍胎 (1983)    
    波牛 (1983)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    三人世界 (1988)    
    富貴再逼人 (1988)    
    霹靂先鋒 (1988)    
    Project G-7 (1988)    
    Ninja, Force of Assassins (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    婚外情 (1988)    
    暴風女 (1988)    
    Robo Vampire (1988)    
    Crocodile Fury (1988)    
    花心夢裡人 (1989)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    最佳男朋友 (1989)    
    賭神 (1989)    
    特警90 (1989)    
    發達先生 (1989)    
    壯志雄心 (1989)    
    合家歡 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    我未成年 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    猛鬼大廈 (1989)    
    發達秘笈 (1989)    
    聖戰風雲 (1990)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    至尊計狀元才 (1990)    
    賭俠 (1990)    
    無敵幸運星 (1990)    
    賭王 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    師兄撞鬼 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    紅粉至尊 (1991)    
    四大家族之龍虎兄弟 (1991)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    伙頭福星 (1992)    
    特區羞草二人組 (1992)    
    四大探長 (1992)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    夢醒時分 (1992)    
    神算 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    搶錢夫妻 (1993)    
    火種 (1993)    
    皆大歡喜 (1993)    
    香港奇案之強姦 (1993)    
    一代梟雄之三支旗 (1993)    
    紙盒藏屍之公審 (1993)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    一本漫畫闖天涯Ⅱ (1993)    
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (1993)    
    擋不住的瘋情 (1993)    
    黑豹 (1993)    
    公海強姦風暴 (1993)    
    人皮燈籠 (1993)    
    一屋哨牙鬼 (1993)    
    壯士斷臂 (1994)    
    重案實錄O記 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    男兒當入樽 (1994)    
    賭神2 (1994)    
    新英雄本色 (1994)    
    人魚傳說 (1994)    
    飛虎雄風 (1994)    
    迷魂黨 (1995)    
    狂情殺手 (1995)    
    叛逆情緣 (1995)    
    追女仔95之綺夢 (1995)    
    一千零一夜之夢中人 (1995)    
    特警急先鋒 (1995)    
    震撼性醜聞 (1995)    
    運財智叻星 (1996)    
    賭神3之少年賭神 (1996)    
    古惑仔2之猛龍過江 (1996)    
    特種飛虎 (1997)    
    算死草 (1997)    
    豪情蓋天 (1997)    
    殺手之王 (1998)    
    全職殺手 (2001)    
    地上最強 (2001)    
    恐怖熱線之大頭怪嬰 (2001)    
    救命 (2004)    
    情意拳拳 (2006)    
    兄弟 (2007)    
    文雀 (2008)