Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金波(2)
Gam Bo  ♂
 
Filmography (1954-1964)
 
  演員 (42 films)
    種菜姑娘 (1954)    
    火燒百花台 (1956) ... 舅父
    包公夜審郭槐 (1956)    
    詹典嫂告御狀 (1956)    
    新西廂記 (1956)    
    風月奇案 (1957)    
    蘇秦假不第 (1957)    
    小鳳 (1957) ... 德成
    紅孩兒大戰孫悟空 (1957)    
    雷劈惡家姑 (1957)    
    目蓮救母 (1957)    
    空箱奇緣 (1957)    
    空谷蘭 (1957)    
    慈母心 (1958)    
    姊妹花 (1958) ... 唐大爺
    三元奪妻 (1958)    
    冤家變親家 (1958)    
    魂斷藍橋 (1958)    
    多情女郎 (1958)    
    將錯就錯 (1958)    
    搖鼓記 (1958)    
    誤入歧途 (1958)    
    番婆弄 (1958) ... 繼業
    蜜月風雲 (1958) ... 金經理
    不了情 (1958)    
    搶親 (1959)    
    捉龜走鱉 (1959)    
    廈門阿姊 (1959)    
    王哥柳哥 (1959)    
    閹雞趁鳳飛 (1959)    
    益春留傘 (1959) ... 大夫
    夫妻相罵 (1959)    
    假鳳虛凰 (1959) ... 張泗
    窮鬼車大炮 (1959)    
    想要嫁番客 (1959)    
    假夫妻 (1959) ... 陳姑爺
    臭頭娶水某 (1959)    
    歌場妖姬 (1959) ... 陳逸安
    翠翠姑娘 (1959)    
    楊乃武與小白菜 (1959)    
    返去香港娶水某 (1961) ... 丘漢平
    水蛙記 (1964)