Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
石軍(1)
Shih Chun (1)  ♂
Aliases:  秦豪





 
Filmography (1957-1972)
 
  導演 (1 film)
    尪親某親 (1967)    
  演員 (64 films)
    紅塵三女郎 (1957)    
    寶島姑娘 (1958)    
    天無絕人之路 (1958)    
    生死戀 (1958)    
    阿蘭 (1958)    
    醫生與護士 (1960)    
    甘露出世 (1961)    
    等你一世人 (1961)    
    送君情淚 (1961)    
    楊萬寶 (1962)    
    女王蜂 (1962)    
    湯島白梅記 (1963)    
    喋血夜總會 (1963)    
    愛你在心口難開 (1963)    
    龍虎旋?兒 (1964)    
    落大雨彼日 (1964)    
    為著五角錢 (1964)    
    請君保重 (1964)    
    只愛妳一人 (1965)    
    夜半寫情書 (1965)    
    雪中等子兒 (1965)    
    豔賊蜘蛛子 (1965)    
    心心相印 (1965)    
    霧夜的燈塔 (1965)    
    給天下無情的男性 (1965)    
    孝女的願望 (1965)    
    難忘的愛人 (1965)    
    港街十三號 (1965)    
    難忘的車站 (1965) ... 張國良
    胭脂虎 (1965)    
    夢中的媽媽 (1966)    
    諜血夜總會 (1966)    
    冰點 (1966)    
    悲戀關子嶺 (1966)    
    賭命三醉客 (1967)    
    三八新娘憨子婿 (1967) ... 文德
    尪親某親 (1967)    
    暗淡的月 (1967)    
    情人橋 (1967)    
    懷念的人 (1967)    
    走路新娘 (1967)    
    春夏秋冬 (1967)    
    往日的舊夢 (1968)    
    日落西山 (1968)    
    一聲叫君二聲苦 (1968)    
    大小善 (1968)    
    落花恨 (1968)    
    一胎三個 (1969)    
    一朵小花 (1969)    
    加人加福氣 (1969)    
    給我吻一下 (1969)    
    安平追想曲 (1969)    
    女性的復仇 (1969)    
    東南西北 (1969)    
    夜夜思君 (1969)    
    一劍穿心 (1969)    
    台北夜都市 (1969)    
    雨中花 (1969)    
    不二價 (1969)    
    豔諜小牡丹 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    玉獅子 (1970)    
    愛你恨你 (1971)    
    少女红绿灯 (1972)    
  編劇 (1 film)
    港都戀歌 (1972)