Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高飛(1)
Phillip Ko Fei  ♂
Aliases:  高山,  高菲臘,  高琨,  林伯恆,  林佰恆





 
Filmography (1970-2016)
 
  導演 (54 films)
    沙煲兄弟 (1982)    
    碼頭 (1983)    
    霹靂天使 (1987)    
    威猛戰士 (1987)    
    天國勇士 (1987)    
    殲敵者之魔域胭脂 (1987)    
    奪命天使 (1987)    
    殺戮中原 (1987)    
    烽火英豪 (1987)    
    殲敵者之天堂地獄 (1987)    
    龍兄虎弟 (1988)    
    火紅大陰謀 (1988)    
    洛杉磯風雲 (1988)    
    無法無天 (1988)    
    目中無人 (1989)    
    東方老虎 (1990)    
    先發制人 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    宇宙狙擊 (1992)    
    執法威龍 (1992)    
    至尊特警 (1992)    
    龍跨四海之致命情人 (1993)    
    越軌之狼 (1994)    
    轟天密令 (1994)    
    龍虎之戰 (1995)    
    喋血柔情 (1995)    
    電子格門戰士 (1997)    
    電腦危情 (1999)    
    一代英雄 (1999)    
    數碼英雄 (1999)    
    逃亡 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    皇者之種 (1999)    
    殺手自由人 (1999)    
    紅牆盜影 (1999)    
    99雪在燒 (1999)    
    北俠歐陽春 (1999)    
    英雄神話 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    爆裂危情 (2000)    
    火武耀揚 (2000)    
    勒索 (2000)    
    風流韻事 (2001)    
    殺人曲 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001)    
    天使特務之黑日追擊 (2001)    
    槍下的女人 (2001)    
    決一死戰 (2001)    
    忠奸道 (2001)    
    律師與殺手 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    火線生死戀 (2002)    
    武林 (2003)    
    麻雀俠 (2004)    
  出品人 (1 film)
    火武耀揚 (2000)    
  執行監製 (3 films)
    宋朝風月 (1999)    
    逃亡 (1999)    
    勒索 (2000)    
  動作設計 (52 films)
    男歡女愛 (1976)    
    追龍 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    快拳怪招 (1978)    
    猛男痴女 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    失業生 (1981)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    月光雙手 (1981)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    紅粉奇兵 (1985)    
    野鷹捕殺令 (1986)    
    忍者毒玫瑰 (1986)    
    末日煞星 (1986)    
    黑勇士 (1986)    
    Fire Operation (1987)    
    精裝追女仔 (1987)    
    Crackdown Mission (1987)    
    江湖正傳 (1987)    
    火紅大陰謀 (1988)    
    亡命天涯 (1988)    
    洛杉磯風雲 (1988)    
    法網危城 (1988)    
    黑道福星 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    鬼域的故事 (1992)    
    格殺令 (1993)    
    轟天密令 (1994)    
    龍虎之戰 (1995)    
    喋血柔情 (1995)    
    危情追蹤 (1996)    
    極度重犯 (1998)    
    紅牆盜影 (1999)    
    根太軟 (1999)    
    護花情迷 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    黑獄聖女 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    爆裂危情 (2000)    
    風花雪月 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    槍下的女人 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
    律師與殺手 (2001)    
    慾海星沉 (2002)    
    火線生死戀 (2002)    
    麻雀俠 (2004)    
    三笑 (2010)    
    血戰殘陽 (2013)    
    南口1937 (2016)    
  副導演 (1 film)
    兵兵賊賊 (1981)    
  監製 (27 films)
    目中無人 (1989)    
    東方老虎 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    轟天龍 (1991)    
    英倫越戰 (1991)    
    至尊特警 (1992)    
    執法威龍 (1992)    
    龍跨四海之致命情人 (1993)    
    電子格門戰士 (1997)    
    皇帝也風流 (1997)    
    宋朝風月 (1999)    
    數碼英雄 (1999)    
    雄霸四海 (2000)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    黑獄聖女 (2000)    
    特工神諜 (2001)    
    律師與殺手 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    殺人曲 (2001)    
    武神黑俠 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    槍下的女人 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
    火線生死戀 (2002)    
    慾海星沉 (2002)    
  故事 (2 films)
    決一死戰 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001)    
  演員 (250 films)
    十三太保 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    拳擊 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 賭客
    大殺手 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    惡客 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    鐵娃 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    廣東打仔 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    小壁虎 (1973)    
    夢游女殺手 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    潮州虎女 (1974) ... 魏川
    少林和尚 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    銀海浪子 (1975)    
    地藏王 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    男歡女愛 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 日本浪人
    烈日狂風野火 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    判決 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    愛情大進擊 (1977)    
    搏命 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    南拳小子 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    血玉 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    一代俠女 (1977)    
    冷血寒玉獅 (1978)    
    猛男痴女 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    錯誤的第一步 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    踢館 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    斷劍無情 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    神腿 (1979) ... 方剛, 方魁
    梅花螳螂 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    神捕 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    貓靈 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    勇者無懼 (1981)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    凶蠍 (1981)    
    舞廳 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    洪門三柱香 (1982)    
    城寨出來者 (1982) ... 大弟
    搏殺 (1982)    
    爆破 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    獸性地獄女 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    龍血 (1982)    
    三聲無奈誰的錯 (1982)    
    少林真英雄 (1982)    
    賊性 (1982)    
    復仇者 (1982)    
    神鵰英雄 (1982)    
    三闖少林 (1983) ... 性/葉翔(關東六魔之一)
    碼頭 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    魔 (1983)    
    雷霆出擊 (1983)    
    風流冤鬼 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    洪拳大師 (1984) ... 金絲貓
    望子成蟲 (1984)    
    失身的少女 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    無名火 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 賴藥兒
    霹靂智多星 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    山東狂人 (1985)    
    龍發威 (1985) ... 童虎
    錯體人 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    霹靂女王蜂 (忍者版本) (1985)    
    冷血屠夫 (1985)    
    強棒出擊 (1985)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    奪寶狂龍 (1985)    
    忍者情郎煞 (1985)    
    致命金剛拳 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    偷情 (1985)    
    豬仔出更 (1986) ... 大哥
    連環炮 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    魔翡翠 (1986) ... 沈昆
    Tough Ninja: The Shadow Warrior (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986) ... 霍強
    江湖正傳 (1987)    
    忍者兵團 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    天國勇士 (1987)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    東方禿鷹 (1987) ... 越南軍官
    好女十八嫁 (1988) ... 搶匪
    火紅大陰謀 (1988)    
    過埠新娘 (1988)    
    飛龍猛將 (1988) ... 華心武手下
    法律無情 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    殺出黃國 (1988)    
    老虎出更 (1988) ... 毒蛇炳
    神探父子兵 (1988)    
    鬼猛腳 (1988)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    處女降 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    我在江湖 (1989)    
    同根生 (1989)    
    戰龍計劃 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    7小福 2 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    先發制人 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    奇兵 (1990)    
    老虎出更2 (1990)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    英倫越戰 (1991)    
    天地玄門 (1991)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    至尊特警 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    宇宙狙擊 (1992)    
    執法威龍 (1992) ... 范曾
    龍之根 (1992)    
    鬼域的故事 (1992)    
    格殺令 (1993)    
    暗戀你 (1993)    
    龍跨四海之致命情人 (1993) ... 彼得
    暗殺兵團 (1994)    
    越軌之狼 (1994)    
    轟天密令 (1994)    
    大冒險家 (1995)    
    喋血柔情 (1995)    
    龍虎之戰 (1995)    
    危情追蹤 (1996)    
    皇帝也風流 (1997)    
    電子格門戰士 (1997)    
    風流3壯士 (1998)    
    極度重犯 (1998)    
    電腦危情 (1999)    
    皇者之種 (1999)    
    99雪在燒 (1999)    
    北俠歐陽春 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    逃亡 (1999)    
    數碼英雄 (1999)    
    殺手自由人 (1999)    
    殺手情未冷 (1999)    
    一代英雄 (1999)    
    紅牆盜影 (1999)    
    火武耀揚 (2000)    
    新警察故事之人間有情 (2000)    
    黑獄聖女 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    爆裂危情 (2000)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    猛龍特警之天羅地網 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    天使特務之黑日追擊 (2001)    
    槍下的女人 (2001)    
    律師與殺手 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
    忠奸道 (2001)    
    特工神諜 (2001)    
    決一死戰 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    殺人曲 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    武神黑俠 (2001) ... 硃木
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001) ... 鐵狼
    火線生死戀 (2002) ... 東升飛
    慾海星沉 (2002)    
    走投無路 (2002)    
    新收數王 (2002)    
    危情陷阱 (2002)    
    武林 (2003)    
    鎗神 (2003)    
    獸性江湖 (2003)    
    小偷捉賊記 (2003)    
    踏遍天涯路 (2006)    
  助理指導 (1 film)
    龍血 (1982)    
  編劇 (11 films)
    兵兵賊賊 (1981)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    宇宙狙擊 (1992)    
    喋血柔情 (1995)    
    電子格門戰士 (1997)    
    數碼英雄 (1999)    
    雄霸四海 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    風花雪月 (2001)    
    風流韻事 (2001)