Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高飛(1)
Phillip Ko Fei  ♂
Aliases:  高山,  高菲臘,  高琨,  林伯恆,  林佰恆





 
Filmography (1970-2016)
 
  導演 (54 films)
    沙煲兄弟 (1982)    
    碼頭 (1983)    
    殺戮中原 (1987)    
    烽火英豪 (1987)    
    殲敵者之天堂地獄 (1987)    
    霹靂天使 (1987)    
    威猛戰士 (1987)    
    天國勇士 (1987)    
    殲敵者之魔域胭脂 (1987)    
    奪命天使 (1987)    
    無法無天 (1988)    
    龍兄虎弟 (1988)    
    火紅大陰謀 (1988)    
    洛杉磯風雲 (1988)    
    目中無人 (1989)    
    東方老虎 (1990)    
    先發制人 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    宇宙狙擊 (1992)    
    執法威龍 (1992)    
    至尊特警 (1992)    
    龍跨四海之致命情人 (1993)    
    轟天密令 (1994)    
    越軌之狼 (1994)    
    龍虎之戰 (1995)    
    喋血柔情 (1995)    
    電子格門戰士 (1997)    
    北俠歐陽春 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    一代英雄 (1999)    
    數碼英雄 (1999)    
    皇者之種 (1999)    
    逃亡 (1999)    
    殺手自由人 (1999)    
    紅牆盜影 (1999)    
    99雪在燒 (1999)    
    電腦危情 (1999)    
    雷霆特警 (2000)    
    爆裂危情 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    火武耀揚 (2000)    
    勒索 (2000)    
    忠奸道 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001)    
    律師與殺手 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    天使特務之黑日追擊 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    槍下的女人 (2001)    
    殺人曲 (2001)    
    決一死戰 (2001)    
    火線生死戀 (2002)    
    武林 (2003)    
    麻雀俠 (2004)    
  出品人 (1 film)
    火武耀揚 (2000)    
  執行監製 (3 films)
    逃亡 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    勒索 (2000)    
  動作設計 (50 films)
    男歡女愛 (1976)    
    追龍 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    古劍英魂 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    猛男痴女 (1978)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    失業生 (1981)    
    月光雙手 (1981)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    紅粉奇兵 (1985)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    黑勇士 (1986)    
    野鷹捕殺令 (1986)    
    忍者毒玫瑰 (1986)    
    末日煞星 (1986)    
    精裝追女仔 (1987)    
    Fire Operation (1987)    
    江湖正傳 (1987)    
    Crackdown Mission (1987)    
    洛杉磯風雲 (1988)    
    亡命天涯 (1988)    
    黑道福星 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    鬼域的故事 (1992)    
    格殺令 (1993)    
    轟天密令 (1994)    
    喋血柔情 (1995)    
    龍虎之戰 (1995)    
    危情追蹤 (1996)    
    極度重犯 (1998)    
    紅牆盜影 (1999)    
    根太軟 (1999)    
    護花情迷 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    黑獄聖女 (2000)    
    爆裂危情 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    風月奇譚 (2001)    
    槍下的女人 (2001)    
    律師與殺手 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    火線生死戀 (2002)    
    慾海星沉 (2002)    
    麻雀俠 (2004)    
    三笑 (2010)    
    血戰殘陽 (2013)    
    南口1937 (2016)    
  副導演 (1 film)
    兵兵賊賊 (1981)    
  監製 (27 films)
    目中無人 (1989)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    轟天龍 (1991)    
    英倫越戰 (1991)    
    至尊特警 (1992)    
    執法威龍 (1992)    
    龍跨四海之致命情人 (1993)    
    皇帝也風流 (1997)    
    電子格門戰士 (1997)    
    數碼英雄 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    黑獄聖女 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    風花雪月 (2001)    
    武神黑俠 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    律師與殺手 (2001)    
    殺人曲 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    特工神諜 (2001)    
    槍下的女人 (2001)    
    火線生死戀 (2002)    
    慾海星沉 (2002)    
  故事 (2 films)
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001)    
    決一死戰 (2001)    
  演員 (250 films)
    十三太保 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    拳擊 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 賭客
    大殺手 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    惡客 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    小壁虎 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    廣東打仔 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    潮州虎女 (1974) ... 魏川
    少林和尚 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    夢游女殺手 (1974)    
    地藏王 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    男歡女愛 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 日本浪人
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    搏命 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    南拳小子 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    血玉 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    愛情大進擊 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    一代俠女 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    判決 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    劍氣神龍 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    冷血寒玉獅 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    猛男痴女 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    十大弟子 (1979)    
    踢館 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    斷劍無情 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    神腿 (1979) ... 方剛, 方魁
    錯誤的第一步 (1979)    
    梅花螳螂 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    神捕 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    蛇形醉步 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    貓靈 (1980)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    凶蠍 (1981)    
    舞廳 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    獵魔者 (1982)    
    獸性地獄女 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    復仇者 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    龍血 (1982)    
    少林真英雄 (1982)    
    搏殺 (1982)    
    賊性 (1982)    
    神鵰英雄 (1982)    
    三聲無奈誰的錯 (1982)    
    洪門三柱香 (1982)    
    城寨出來者 (1982) ... 大弟
    爆破 (1982)    
    碼頭 (1983)    
    雷霆出擊 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    魔 (1983)    
    三闖少林 (1983) ... 性/葉翔(關東六魔之一)
    霹靂智多星 (1984)    
    洪拳大師 (1984) ... 金絲貓
    走火炮 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    無名火 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 賴藥兒
    錦衣衛 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    失身的少女 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    偷情 (1985)    
    錯體人 (1985)    
    霹靂女王蜂 (忍者版本) (1985)    
    龍的心 (1985)    
    強棒出擊 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    奪寶狂龍 (1985)    
    忍者情郎煞 (1985)    
    致命金剛拳 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    龍發威 (1985) ... 童虎
    鬼馬飛人 (1985)    
    冷血屠夫 (1985)    
    連環炮 (1986)    
    魔翡翠 (1986) ... 沈昆
    富貴列車 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986) ... 霍強
    Tough Ninja: The Shadow Warrior (1986)    
    豬仔出更 (1986)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    忍者兵團 (1987)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    東方禿鷹 (1987) ... 越南軍官
    天國勇士 (1987)    
    江湖正傳 (1987)    
    好女十八嫁 (1988) ... 搶匪
    鬼猛腳 (1988)    
    過埠新娘 (1988)    
    飛龍猛將 (1988) ... 華心武手下
    法律無情 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    殺出黃國 (1988)    
    老虎出更 (1988) ... 毒蛇炳
    神探父子兵 (1988)    
    火紅大陰謀 (1988)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    處女降 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    同根生 (1989)    
    戰龍計劃 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    7小福 2 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    我在江湖 (1989)    
    赤色大風暴 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    奇兵 (1990)    
    老虎出更2 (1990)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    先發制人 (1990)    
    英倫越戰 (1991)    
    天地玄門 (1991)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    至尊特警 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    宇宙狙擊 (1992)    
    執法威龍 (1992) ... 范曾
    龍之根 (1992)    
    鬼域的故事 (1992)    
    格殺令 (1993)    
    暗戀你 (1993)    
    龍跨四海之致命情人 (1993) ... 彼得
    暗殺兵團 (1994)    
    越軌之狼 (1994)    
    轟天密令 (1994)    
    大冒險家 (1995)    
    喋血柔情 (1995)    
    龍虎之戰 (1995)    
    危情追蹤 (1996)    
    皇帝也風流 (1997)    
    電子格門戰士 (1997)    
    風流3壯士 (1998)    
    極度重犯 (1998)    
    一代英雄 (1999)    
    皇者之種 (1999)    
    99雪在燒 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    殺手自由人 (1999)    
    紅牆盜影 (1999)    
    北俠歐陽春 (1999)    
    電腦危情 (1999)    
    逃亡 (1999)    
    數碼英雄 (1999)    
    殺手情未冷 (1999)    
    黑獄聖女 (2000)    
    爆裂危情 (2000)    
    新警察故事之人間有情 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    猛龍特警之天羅地網 (2000)    
    火武耀揚 (2000)    
    風月奇譚 (2001)    
    槍下的女人 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    殺人曲 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    律師與殺手 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    忠奸道 (2001)    
    武神黑俠 (2001) ... 硃木
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001) ... 鐵狼
    特工神諜 (2001)    
    決一死戰 (2001)    
    天使特務之黑日追擊 (2001)    
    危情陷阱 (2002)    
    慾海星沉 (2002)    
    走投無路 (2002)    
    新收數王 (2002)    
    火線生死戀 (2002) ... 東升飛
    小偷捉賊記 (2003)    
    武林 (2003)    
    鎗神 (2003)    
    獸性江湖 (2003)    
    踏遍天涯路 (2006)    
  助理指導 (1 film)
    龍血 (1982)    
  編劇 (11 films)
    兵兵賊賊 (1981)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    宇宙狙擊 (1992)    
    喋血柔情 (1995)    
    電子格門戰士 (1997)    
    數碼英雄 (1999)    
    雄霸四海 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    風花雪月 (2001)    
    風流韻事 (2001)