Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡明(1)
Bobo Hu Ming  ♂





 
Filmography (2005-2019)
 
  演員 (25 films)
    七劍 (2005) ... 秀才
    集結號 (2007) ... 小梁子
    微笑圈 (2009)    
    欠我十萬零五韆 (2009)    
    鐵人 (2009)    
    讓子彈飛 (2010)    
    密室之不可告人 (2010)    
    辛亥革命 (2011) ... 廖仲愷
    2012来了 (2011)    
    失控 (2011)    
    楊善洲 (2011)    
    紅小鬼 (2012)    
    飛越老人院 (2012)    
    隔窗有眼 (2012)    
    女人如花 (2012)    
    牛膽神偷 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    煉獄裡的陽光 (2015)    
    鈔票飛 (2015)    
    過年好 (2016)    
    三體 (2016)    
    魔宮魅影 (2016)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    冰封俠時空行者 (2018)    
    小Q (2019)