Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
雷成功
Raymond Lui Shing-Gung  ♂
Aliases:  雷功,  雷公,  雷偉民,  雷偉文





 
Filmography (1971-1994)
 
  動作設計 (5 films)
    飛龍奪寶 (1971)    
    逼虎跳牆 (1974)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    血旗變 (1982)    
  監製 (4 films)
    義劫愛神號 (1975)    
    戀愛功夫 (1976)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    地下裁決 (1994)    
  導演 (8 films)
    逼虎跳牆 (1974)    
    水月門 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    血旗變 (1982)    
    地下裁決 (1994)    
  演員 (17 films)
    血符門 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    三十六殺手 (1971) ... 孟小順
    唐人客 (1972)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    逼虎跳牆 (1974)    
    虎豹雙雄 (1974)    
    蜜月追魂 (1974)    
    醒龍伏虎 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    義劫愛神號 (1975)    
    鬼馬俏醫生 (1976)    
    水月門 (1977)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    血旗變 (1982)    
  編劇 (6 films)
    逼虎跳牆 (1974)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    水月門 (1977)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    血旗變 (1982)    
    地下裁決 (1994)    
  出品人 (9 films)
    逼虎跳牆 (1974)    
    義劫愛神號 (1975)    
    鬼馬俏醫生 (1976)    
    水月門 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    地下裁決 (1994)