Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李嘉恩(1)
Lee Ga-Yan
 
Filmography (1949-1985)
 
  監製 (5 films)
    淘氣姑娘 (1971)    
    珠光寶氣 (1972)    
    夢醒不了情 (1972)    
    負心的人續集 (1973)    
    為君愁 (1974)    
  製片 (25 films)
    大破白蓮教 (1949)    
    濟公活佛 (1964)    
    紅男綠女 (1965)    
    飛女正傳 (1969)    
    小魔俠 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    昨天今天明天 (1970)    
    弱者, 你的名字是男人 (1970)    
    你的心裡沒有我 (1970)    
    孟姜女 (1970)    
    冰谷魔女 (1970)    
    我不要離婚 (1970)    
    一劍勾魂 (1971)    
    昨夜夢魂中 (1971)    
    痴痴的愛 (1972)    
    門當戶對 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    珮詩 (1972)    
    何日再吻君 (1972)    
    淘氣夫妻 (1972)    
    應召女郎 (1973)    
    小淘氣 (1973)    
    廣島廿八 (1974)    
    她 (1976)    
    哈哈笑 (1976)    
  策劃 (16 films)
    蓋世刀王 (1969)    
    負心的人 (1969)    
    神威寶刀 (1969)    
    苦情花 (1970)    
    水長流 (1970)    
    當你離家時 (1970)    
    難忘負心人 (1971)    
    母親與我 (1971)    
    太太我錯了 (1971)    
    大破白蓮教 (1971)    
    五對佳偶 (1971)    
    毒火掌 (1971)    
    金玫瑰 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    邪魔 (1975)    
    波斯夕陽情 (1977)    
  出品人 (3 films)
    她 (1976)    
    摩登女性 (1985)    
    獻身 (1985)