Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫仲
Sun Chung  ♂
Aliases:  董名山




 
Filmography (1967-2004)
 
  副導演 (6 films)
    尋夢園 (1967)    
    獨腳龍 (1968)    
    忘不了妳 (1968)    
    怪俠歐陽德 (1969)    
    家在台北 (1970)    
    喜怒哀樂 (1970)    
  導演 (40 films)
    野丫頭 (1968)    
    行行出狀元 (1970)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    桃色經紀 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    山堡 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    水為財 (1974)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    同居 (1975)    
    義劫愛神號 (1975)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    爛鬼與車頭 (1978)    
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    七煞 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    教頭 (1979)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    請帖 (1980)    
    飛屍 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    小子有種 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    虎鷹 (1983)    
    拳擊小子 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    奪命佳人 (1987)    
    義膽紅唇 (1988)    
    女校風雲之邪教入侵 (1992)    
  演員 (5 films)
    尋夢園 (1967)    
    獨腳龍 (1968) ... 燕雲
    歐陽德智鬥九花娘 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969) ... 常楓
    終極格鬥 (2004)    
  策劃 (1 film)
    義膽雄心 (1990)    
  編劇 (8 films)
    怪俠歐陽德 (1969)    
    桃色經紀 (1973)    
    同居 (1975)    
    千門八將 (1981)    
    人皮燈籠 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    拳擊小子 (1984)    
    教頭發威 (1985)