Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧迪
Lu Ti  ♂
Aliases:  盧廸





 
Filmography (1964-1996)
 
  演員 (74 films)
    情人石 (1964)    
    毒玫瑰 (1966)    
    龍 (1967)    
    貂蟬與呂布 (1967)    
    路 (1967)    
    金沙刀 (1969)    
    太太懷孕了 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    新羅生門 (1971)    
    騙術大王 (1971)    
    劍 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    四騎士 (1972)    
    珠光寶氣 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    大海盜 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    五虎將 (1973) ... 鎮長
    小雜種 (1973)    
    警察 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    北地胭脂 (1973) ... 榮祿
    牛鬼蛇神 (1973)    
    風流韻事 (1973) ... 李世民
    憤怒青年 (1973) ... 沈昌父
    出乎意料 (1974)    
    朋友 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    天網 (1974)    
    後生 (1975)    
    愛在心 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    馬哥波羅 (1975) ... 天道莊主
    巴黎艷遇 (1975)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    唐人街小子 (1977)    
    燈籠街 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    怒馬飛砂 (1977)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    大惡客 (1979)    
    中原一點紅 (1979)    
    浪子神劍 (1979)    
    軟骨真奶 (1979)    
    火葬場奇案 (1980)    
    寒劍孤星斷腸花 (1980)    
    亡命黑名單 (1981)    
    貓頭鷹 (1981) ... 丞相
    變色的女人 (1981)    
    名劍風流 (1981)    
    三角習題 (1982)    
    黑獄大逃亡 (1982)    
    糊塗妙諜立大功 (1982)    
    黑圈套 (1982)    
    三個問題女學生 (1982)    
    要命毒狐狸 (1982)    
    小畢的故事 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    水滸外傳 (1984)    
    上海風雲 (1985)    
    7小福 2 (1989)    
    靈狐 (1991)    
    笑林小子 (1994)    
    人約黃昏 (1996)