Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
應琪
Ying Kei (1)  ♂
Aliases:  應奇





 
Filmography (1968-1977)
 
  演員 (35 films)
    武林六傑 (1969)    
    丹心令 (1969)    
    包公遊地府 (1970)    
    蚌仙 (1970)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    新羅生門 (1971)    
    一夫官聞 (1971)    
    萬家樂 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    忠義門 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    奪命拳王 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    狼對狼 (1973)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    山東老大 (1973)    
    頭號鐵人 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    少林五祖 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    仇氏雙雄 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    重建精武門 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
  道具 (1 film)
    鹽女 (1968)