Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何偉康
Ho Wai-Hong
Aliases:  康白
 
Filmography (1967-1979)
 
  副導演 (1 film)
    日落春暉 (1967)    
  故事 (1 film)
    神捕 (1979)    
  導演 (5 films)
    長江一號 (1970)    
    她怎麼辦 (1972)    
    死囚 (1974)    
    神捕 (1979)    
    一個太太恰恰好 (1979)    
  演員 (2 films)
    青龍鎮 (1968)    
    風塵三俠 (1968)    
  編劇 (9 films)
    晨霧 (1968)    
    小翠 (1970)    
    三朵花 (1970)    
    大地龍蛇 (1971)    
    招財進寶 (1971)    
    她怎麼辦 (1972)    
    死囚 (1974)    
    牡丹淚 (1975)    
    神捕 (1979)