Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
詹錫藩
Chan Hsi-Fan
 
Filmography (1963-1984)
 
  監製 (5 films)
    慾火焚身 (1972)    
    問題少女 (1974)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    上海灘十三太保 (1984)    
  製片 (41 films)
    新妻鏡 (1963)    
    西廂記 (1963)    
    女間諜 (1964)    
    田庄兄哥 (1964)    
    泰山與寶藏 (1965)    
    豔賊黑蜘蛛 (1965)    
    送君心綿綿 (1965)    
    悲情鴛鴦夢 (1965)    
    豔賊蜘蛛子 (1965)    
    虎咬虎 (1966)    
    女金剛 (1966)    
    夢中的媽媽 (1966)    
    悲戀關子嶺 (1966)    
    三鳳震武林 (1968)    
    百萬新娘 (1970)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    痴心的人 (1970)    
    勢不兩立 (1971)    
    龍虎鬥金剛 (1971)    
    驚天動地 (1972)    
    傻大姐 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    雙龍出海 (1973)    
    雙面女煞星 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    大鐵牛 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    古鏡幽魂 (1974)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    門裡門外 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    中原鏢局 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    大喜事 (1976)    
    真白蛇傳 (1978)    
  策劃 (1 film)
    女英雄飛車奪寶 (1973)