Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鮑學禮
Pao Hsueh-Li  ♂


 
Filmography (1967-1986)
 
  攝影 (18 films)
    烽火萬里情 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    金燕子 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    裸血 (1969)    
    三笑 (1969)    
    春火 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    群英會 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    一個女大學生的日記 (1986)    
  監製 (2 films)
    被判死刑 (1981)    
    術士神傳 (1981)    
  導演 (38 films)
    乾坤大醉俠 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    快活林 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    大海盜 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    太極拳 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    的士大佬 (1975)    
    七面人 (1975)    
    九紋龍 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    小李飛刀 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    少林英雄 (1980)    
    八絕 (1980)    
    金劍 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    二等兵續集 (1981)    
    刺客列傳 (1981)    
    被判死刑 (1981)    
    護花鈴 (1981)    
    二等兵 (1981)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
    小刀會 (1982)    
    狀元媒 (1982)    
    一個女大學生的日記 (1986)    
  演員 (2 films)
    牛鬼蛇神 (1973)    
    七面人 (1975)    
  策劃 (2 films)
    鐵馬騮 (1977)    
    被判死刑 (1981)