Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田鵬 (1)
Tien Peng  ♂





 
Filmography (1967-1984)
 
  動作設計 (1 film)
    火拼浪子 (1981)    
  導演 (7 films)
    大惡寇 (1974)    
    南俠展昭 (1975)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    火拼浪子 (1981)    
    黑獄大逃亡 (1982)    
    風鈴中的刀聲 (1983)    
    水滸外傳 (1984)    
  演員 (63 films)
    龍門客棧 (1967) ... 解差
    一代劍王 (1968) ... 蔡頴傑
    情人的眼淚 (1969) ... 吳可倫
    武林龍虎鬥 (1970) ... 蔡穎傑
    十萬金山 (1971) ... 蔡穎傑
    鐵腿降魔 (1971)    
    萬里雄風 (1971) ... 龍真
    冷面殺手 (1971)    
    雲山夢回 (1971) ... 齊平
    俠女 (1971) ... 歐陽年
    拳王之王 (1972) ... 田龍
    中國拳 (1972)    
    女拳師 (1972) ... 耿丹心
    硬碰硬 (1972)    
    擂台 (1972)    
    精忠報國 (1972) ... 岳飛
    潮州大兄 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    販賣人口 (1974) ... (客串)
    大三元 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    窗 (1974) ... 譚澤
    包公奇案 (1975)    
    惡徒 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    大明英烈 (1975)    
    日月童子 (1976) ... 司徒坤
    雍正大破十八銅人 (1976) ... 關玉鵬
    刺客 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    白玉京 (1977) ... 白玉京
    聖劍風雲 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    飄香劍雨 (1977) ... 呂南人
    蕭十一郎 (1978)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    折劍傳奇 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    神捕 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979) ... 蕭南山(翡翠狐狸)
    浪子快刀 (1979)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    臥龍斬 (1980)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    火拼浪子 (1981)    
    玉劍飄香 (1981)    
    蝶無影 (1981)    
    寒山飛狐 (1982)    
    黑獄大逃亡 (1982)    
    糊塗妙諜立大功 (1982)    
    水月十三刀 (1982)    
    超級勇士 (1982)    
    風鈴中的刀聲 (1983)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    鬼才霸王兵 (1983)    
    霹靂智多星 (1984)    
    水滸外傳 (1984)    
  編劇 (4 films)
    大惡寇 (1974)    
    南俠展昭 (1975)    
    火拼浪子 (1981)    
    水滸外傳 (1984)