Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘耀坤
Poon Yiu-Kwan  ♂
Aliases:  潘百師,  潘興





 
Filmography (1964-1999)
 
  動作設計 (31 films)
    一代劍王 (1968)    
    紫金鏢 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    神威寶刀 (1969)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    龍城十日 (1969)    
    烈火 (1970)    
    江湖半把刀 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    刺蠻王 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    俠女 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    飛龍山 (1971)    
    黑白傘 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    女拳師 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    鬼面人 (1973)    
    南俠展昭 (1975)    
    唐山阿弟 (1976)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    三毛流浪記 (1980)    
    斬手指 (1981)    
    小姐當差 (1983)    
    新方世玉續集 (1986)    
    黃大仙 (1992)    
  製片 (6 films)
    喜怒哀樂 (1970)    
    寇三娘 (1970)    
    小老虎 (1973)    
    唐山阿弟 (1976)    
    伙頭大將軍 (1997)    
    人皮屍畫 (1999)    
  剪接 (1 film)
    黃大仙 (1992)    
  執行導演 (1 film)
    一代劍王 (1968)    
  演員 (45 films)
    白骨離魂針(下集) (1964) ... 苗人
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965) ... 弟子
    倚天屠龍記三集 (1965) ... 弟子
    金鼎游龍 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    通緝令 (1966) ... 啞仔
    文素臣 (1966)    
    老夫子三救傻仔明 (1966) ... 飛仔
    觀世音 (1967)    
    金骷髏 (1967)    
    龍門客棧 (1967)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    天劍絕刀(大結局) (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    金沙刀 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    奪命金劍 (1971)    
    俠女 (1971)    
    刺蠻王 (1971)    
    女拳師 (1972) ... 李德祥
    麒麟掌 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    南俠展昭 (1975)    
    唐山阿弟 (1976)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    三毛流浪記 (1980)    
    臭小子 (1980)    
    斬手指 (1981)    
    錢搵錢 (1981)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    小姐當差 (1983)    
    如來八卦棍 (1988)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    玄女幽魂 (1990)    
    羔羊大律師 (1992)    
    艷鬼情未子 (1992)    
    黃大仙 (1992)    
    伙頭大將軍 (1997)    
    諸葛孔明 (1999)    
    人皮屍畫 (1999)