Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
苗天
Miao Tian  ♂
Aliases:  苗延林





 
Filmography (1964-2003)
 
  副導演 (4 films)
    鐵娘子 (1969)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    烈火 (1970)    
    俠女 (1971)    
  場記 (1 film)
    龍門客棧 (1967)    
  演員 (136 films)
    天字第一號 (1964)    
    毒玫瑰 (1966)    
    山賊 (1966)    
    龍門客棧 (1967) ... 皮紹棠
    貂蟬與呂布 (1967)    
    江湖客 (1968)    
    一代劍王 (1968) ... 周虎
    鐵娘子 (1969) ... 單克寧
    烈火 (1970) ... 李文通
    盲女勾魂劍 (1970)    
    雙鎗王八妹 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    一夫官聞 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    萬里雄風 (1971) ... 丁虎
    俠女 (1971) ... 臬逑
    刺蠻王 (1971) ... 那薩
    大地龍蛇 (1971) ... 羅石圃
    劍 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    黑白道 (1971) ... 丁二麻子
    鐵三角 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    龍虎豹 (1972)    
    燕子李三 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    女拳師 (1972) ... 董啟明
    江湖女兒 (1972)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    復仇者 (1973)    
    怒火 (1973)    
    野虎 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    鐵漢驚魂 (1973)    
    人盡可夫女王蜂 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    虎娃兒 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    大摩天嶺 (1974)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    鬼馬兩金剛 (1974)    
    出租左手的人 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    大陰謀 (1974)    
    虎豹雙雄 (1974)    
    傾國傾城 (1975) ... 李蓮英
    拍案驚奇 (1975)    
    英雄榜 (1975) ... 雷天華
    七面人 (1975) ... 土匪頭
    強與狠 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    飛車龍虎鬥 (1975)    
    黑龍會 (1976)    
    金羅漢 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    劍霜刃 (1976) ... 秦檜
    八道樓子 (1976) ... 日軍司令
    水玲瓏 (1976)    
    大江南北 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    辣椒兵團 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    陰陽有情天 (1976)    
    鄉野奇談 (1977)    
    一代俠女 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977) ... 駝怪
    冷月孤星針無情 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    白玉京 (1977) ... 苗烧天
    天涯未歸人 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    真白蛇傳 (1978)    
    浪子遊龍 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    醉猴女 (1979)    
    獨腳鶴 (1979) ... 古龍亭
    辣手小子 (1979)    
    錦衣衛 (1979)    
    莽漢鬥老千 (1979)    
    成功嶺上 (1979)    
    糊塗福星闖江湖 (1979)    
    百戰保山河 (1979)    
    地獄天堂 (1980)    
    十萬山風雲 (1980)    
    幽靈武土 (1980)    
    浪子的眼淚 (1980)    
    碧血黃花 (1980)    
    有我無敵 (1980)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    採陽女幫主 (1981)    
    神勇突擊隊 (1981)    
    皇帝與太監 (1981)    
    天字第一號 (1981)    
    手指拗出 (1981) ... 刁貴
    辛亥雙十 (1981)    
    白痴的歲月 (1982)    
    黑圈套 (1982)    
    女賊 (1982)    
    追鬼七雄 (1983)    
    水滸外傳 (1984)    
    上海風雲 (1985)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 李徵庸
    赤腳天使 (1987)    
    女歡男愛 (1988)    
    阿嬰 (1990)    
    左手搏擊王 (1990)    
    賭魔 (1991)    
    青少年哪吒 (1992)    
    漫畫王 (1996)    
    飛天 (1996) ... 劉三
    河流 (1997) ... 小康父親
    三十而立 (1997)    
    洞 (1998)    
    你那邊幾點? (2001) ... 小康父親
    不散 (2003)    
    不見 (2003)