Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
古龍(2)
Cliff Lok  ♂
Aliases:  金童,  龍冠廷





 
Filmography (1966-2001)
 
  動作設計 (10 films)
    血酒後街 (1973)    
    販賣人口 (1974)    
    少林殺戒 (1975)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    少林小子 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    越戰僅存者 (1980)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    猛鬼迫人 (1985)    
  演員 (65 films)
    文素臣 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    獨臂刀 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    七俠五義 (1967) ... 包興
    斷腸劍 (1967)    
    金燕子 (1968)    
    鐵手無情 (1969)    
    保鏢 (1969) ... 溫翼
    飛刀手 (1969) ... 宋義
    天龍堡 (1969)    
    獨臂刀王 (1969) ... 穆清
    遊俠兒 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    奪命閻羅 (1970)    
    一池春水 (1970) ... 李顯聲
    報仇 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    鬼流星 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    黑靈官 (1972) ... 關海
    天涯客 (1972)    
    獅吼 (1972) ... 褽谾
    拳頭枕頭 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    二龍爭珠 (1974) ... 沈一虎
    販賣人口 (1974) ... (客串)
    大鄉里大鬧歐洲 (1974) ... 唐山
    賭鬼 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    墮落經 (1975)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    天才功夫 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    龍形摩橋 (1980)    
    大殘拳 (1981)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    毒蠱 (1983)    
    再見媽咪 (1986)    
    中港旗兵 (1993)    
    天使狂龍 (1993)    
    賭王千霸之偷龍轉鳳 (1999)    
    賭王千霸之爛命賭王 (1999)    
    飛哥傳奇 (2001)