Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
南宮勳
James Nam Gung-Fan  ♂
Aliases:  남궁훈





 
Filmography (1970-1996)
 
  副導演 (1 film)
    南拳北腿 (1976)    
  導演 (3 films)
    我要持到底 (1974)    
    火燒少林門 (1977)    
    達魔鐵指功 (1977)    
  演員 (48 films)
    乾坤大醉俠 (1970)    
    龍虎風雲 (1970) ... 林堅
    十三太保 (1970) ... 李存信
    鳳飛飛 (1971) ... 金連白
    齊人樂 (1971)    
    血符門 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    六刺客 (1971) ... 傳正
    水滸傳 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 二太子
    黑夜怪客 (1973)    
    黑人物 (1973)    
    無情街 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    追殺 (1973) ... 周強
    賊殺賊 (1973)    
    黑路 (1973)    
    賭鬼 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    我要持到底 (1974)    
    黑髮 (1974)    
    黑夜光球 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    斬草除根 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    監房 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975) ... 木野
    武裝解除 (1975)    
    玫瑰戀 (1975)    
    大江南北 (1976)    
    酒帘 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    溫暖在秋天 (1976)    
    南拳北腿 (1976)    
    貓拳 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    達魔鐵指功 (1977)    
    忠烈精武門 (1977)    
    死亡魔塔 (1978)    
    拳形五摩達 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    猛龍突擊 (1982)    
    精武英雄2: 鐵保鏢 (1996)    
  編劇 (2 films)
    雨中花 (1972)    
    我要持到底 (1974)