Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳佩蓉
Wu Pei-Yung  ♀
 
Filmography (1949-1981)
 
  化妝 (2 films)
    小鴿子姑娘 (1957)    
    烽火佳人 (1958)    
  副導演 (3 films)
    玉女芳踪 (1969)    
    金色年華 (1969)    
    屋 (1970)    
  導演 (4 films)
    小當家 (1971)    
    一塊銀元 (1974)    
    男朋友 (1979)    
    飛鳳潛龍 (1981)    
  演員 (8 films)
    蜜月 (1952) ... 蘭珍
    中秋月 (1953) ... 賣唱女郎
    喬遷之喜 (1954) ... 阿方姑
    我是一個女人 (1955) ... 阿英
    孔雀屏 (1956)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    魔影 (1957)    
    阿Q正傳 (1958)    
  場記 (23 films)
    春雷 (1949)    
    兒女經 (1953)    
    絕代佳人 (1953)    
    中秋月 (1953)    
    都會交響曲 (1954)    
    少女的煩惱 (1955)    
    視察專員 (1955)    
    我是一個女人 (1955)    
    女子公寓 (1956)    
    日出 (1956)    
    紅顏劫 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    紅燈籠 (1957)    
    捉鬼記 (1957)    
    鳴鳳 (1957)    
    阿Q正傳 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    飛燕迎春 (1960)    
    碧波仙侶 (1960)    
    鴛鴦帕 (1966)    
    天堂春夢 (1966)    
    雙女情歌 (1968)    
  編劇 (3 films)
    小當家 (1971)    
    一塊銀元 (1974)    
    男朋友 (1979)