Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳佩玲
Chen Pei-Ling (1)  ♀
Aliases:  陳佩伶





 
Filmography (1969-1988)
 
  演員 (32 films)
    梘硌 (1969)    
    李三娘 (1969) ... 秋香
    苦情花 (1970)    
    百醜大全 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    騙術大王 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    吉屋招租 (1971)    
    劍 (1971)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    慾火焚身 (1972)    
    活著為了你 (1972)    
    進攻美人關 (1972) ... 嬌嬌
    龍虎過江 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    剋星 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    13個半房客 (1973)    
    糊塗大將軍 (1973)    
    熊心豹膽 (1974)    
    糊塗大偵探 (1975)    
    天后 (1975)    
    大太監 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    包公斬駙馬 (1976)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    無敵飛金剛 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    雙胞胎的故事 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    禁宮奇女 (1988)