Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張鵬(1)
Chang Peng  ♂
Aliases:  張福根,  張欽鵬





 
Filmography (1958-1989)
 
  動作設計 (4 films)
    猛龍征東 (1975)    
    惡徒 (1975)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
  演員 (46 films)
    十七十八正當時 (1958)    
    王三福火燒樓 (1959)    
    廈門阿姊 (1959)    
    弄破醋甕 (1959)    
    返去香港娶水某 (1961) ... 王俊傑
    喜怒哀樂 (1970)    
    黑白傘 (1971)    
    刺蠻王 (1971)    
    拳王之王 (1972)    
    龍虎過江 (1972)    
    大搏殺 (1972)    
    不共戴天 (1972)    
    烈日狂風 (1973)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    虎虎虎 (1973)    
    虎娃兒 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    罪惡滔天 (1974) ... 王天龍
    大車伕 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    神童寶盒 (1975)    
    惡徒 (1975)    
    金霸王 (1976)    
    劍霜刃 (1976)    
    劍霜刃 (1976)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    追獵 (1978)    
    追命人 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    不夜城 (1980)    
    快樂英雄 (1980)    
    七巧鳳凰碧玉刀 (1980)    
    離別鈞 (1980)    
    楚留香與胡鐵花 (1980)    
    劍神一笑 (1981)    
    術士神傳 (1981)    
    英雄對英雄 (1981)    
    情人,看刀 (1984)    
    九子天魔 (1984)    
    第二死罪 (1989)