Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莊甦
Chong Sou  ♂


 
Filmography (1957-1966)
 
  演員 (46 films)
    百里奚忘恩負義 (1957) ... 佟甲
    紅孩兒大戰孫悟空 (1957)    
    孝女報父仇 (1957) ... 阮歪咀
    小鳳 (1957) ... 李超
    桃花搭渡 (1958)    
    蓬門碧玉 (1958) ... 陳志嘉
    冤家變親家 (1958)    
    天仙送子 (1958)    
    番婆弄 (1958) ... 總管
    魂斷藍橋 (1958)    
    雙喜臨門 (1958)    
    誤入歧途 (1958)    
    蜜月風雲 (1958) ... 古博士
    白扇記 (1958)    
    望夫歸 (1958)    
    少女十八變 (1958)    
    多情女郎 (1958)    
    不了情 (1958)    
    熱女郎 (1958) ... 露父
    番客嬸海外尋夫 (1958) ... 何志成
    何仙姑 (1959) ... 張三
    嬌娃 (1959) ... -
    樊梨花 (1959)    
    假鳳虛凰 (1959)    
    捉龜走鱉 (1959)    
    益春留傘 (1959) ... 卓七
    翠翠姑娘 (1959) ... 小金
    好夫妻 (1959)    
    假夫妻 (1959)    
    潘金蓮 (1959) ... 張大戶
    蜈蚣蛤仔蛇 (1959)    
    王先生過新年 (1959)    
    姨仔愛姊夫 (1959)    
    世代冤仇兒女情 (1959)    
    想要嫁番客 (1959)    
    楊乃武與小白菜 (1959)    
    假正經 (1959)    
    三輪車夫之戀 (1959)    
    小花貓 (1959) ... 陳志嘉
    廈門阿姊 (1959)    
    搶親 (1959)    
    兩儍艷福 (1960) ... 主任
    返去香港娶水某 (1961) ... 威廉
    通天曉 (1966)    
    女金剛 (1966)    
    斷臂神龍劍 (1966) ... 了因