Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘硯之
Pan Yen-Shih  ♀





 
Filmography (1955-1981)
 
  演員 (28 films)
    一年之計 (1955) ... 張媽
    寂莫的心 (1956)    
    新婚第一夜 (1956) ... 王媽
    少奶奶之謎 (1956) ... 貧婦
    雪中蓮 (1957) ... 王二奶奶
    柳暗花明 (1958)    
    夫妻經 (1958) ... 女同學丙
    賊 (1958) ... 汽車客
    搶新郎 (1958) ... 李僕
    機伶鬼與小懶貓 (1959) ... 張母
    小月亮 (1959) ... 女傭
    王老五之戀 (1959)    
    真假千金 (1959) ... 王媽
    金屋夢 (1959) ... 阿青
    漁光戀 (1960) ... 阿美母
    草木皆兵 (1960) ... 女僕
    有女初長成 (1960)    
    追車記 (1962)    
    鍍金世界 (1962)    
    十夜柔情 (1962)    
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    天堂春夢 (1966) ... 太太丁
    三劍客 (1969)    
    姻緣道上 (1969)    
    小當家 (1971)    
    風頭人物 (1977)    
    財神到 (1981)