Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
安平(1)
An Ping (1)  ♂





 
Filmography (1968-1978)
 
  導演 (1 film)
    可恨的人 (1971)    
  演員 (32 films)
    落花時節 (1968)    
    風塵三俠 (1968)    
    十三妹 (1969) ... 安驥
    人鬼狐 (1969) ... 桑子明
    像霧又像花 (1970)    
    魏徵斬龍 (1970)    
    百萬新娘 (1970) ... 周子東
    血手觀音 (1970)    
    不要讓太太知道 (1970)    
    怒山驚魂 (1971) ... 柯博源
    挑戰 (1971)    
    江湖半把刀 (1971) ... 吳國丈
    隱身女俠 (1971) ... 程少華
    月夜煞星 (1971)    
    天門陣 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    寒風手 (1972)    
    梅山收七怪 (1973)    
    十段高手 (1973)    
    血性男兒 (1974)    
    寒夜青燈 (1974)    
    八百壯士 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    女兵日記 (1975)    
    白蛇大鬧天宮 (1975)    
    春天裡的秋天 (1975)    
    四月的旋律 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    愛情大進擊 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    天地雙腿 (1978)