Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
川原
Chuen Yuen  ♂
Aliases:  康嘉,  董川原





 
Filmography (1963-1995)
 
  演員 (84 films)
    相欠債 (1963)    
    霧社風雲 (1965)    
    孝女的願望 (1965)    
    相思河畔 (1965)    
    黃昏城 (1965)    
    黃昏故鄉 (1965)    
    愛比死較強 (1966)    
    多子餓死爸 (1966)    
    飯桶掛車輪 (1966)    
    開張大吉 (1966)    
    惡中善 (1967)    
    想伊等八年 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    神刀 (1968)    
    明日又天涯 (1969) ... 小李
    慾燄狂流 (1969)    
    人頭馬 (1969) ... 李行健
    春蠶 (1969)    
    女性的復仇 (1969)    
    裸血 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    報仇 (1970) ... 高鴻圖
    雙喜臨門 (1970)    
    一池春水 (1970) ... 飛男甲
    金衣大俠 (1970)    
    春火 (1970)    
    夜合花 (1970)    
    大決鬥 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    大內高手 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    虎虎虎 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    潮州功夫 (1973)    
    失身 (1973)    
    海魔 (1974)    
    黑女煞星 (1974)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    七靈寶塔 (1976)    
    日月童子 (1976) ... 石天山
    武林客棧 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    車馬砲 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    一代天嬌 (1979)    
    武之湛 舍利子 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    伏擊 (1979)    
    名劍風流 (1981)    
    劍神一笑 (1981)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    七步干戈 (1982)    
    怒女金剛 (1982)    
    心愛的人 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    衝破黑漩渦 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    探獄 (1982)    
    誰人了解我 (1983)    
    中國法術 (1983)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    大蛇王 (1984)    
    朋友兄弟 (1984)    
    聖公媽 (1985)    
    忍者太保之還魂鏢 (1986)    
    兄弟有種 (1986)    
    霹靂天使 (1987)    
    鬼叫春 (1987)    
    艷女發情 (1987)    
    慾之戀 (1987)    
    Death Code Ninja (1987)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    關渡風雲 (1988)    
    還鄉 (1989)    
    黑道火狐狸 (1990)    
    飛鳳春宵 (1993)    
    花痴 (1994)    
    慾火狂蜜 (1995)