Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳思遠
Ng See-Yuen  ♂




 
Filmography (1970-2013)
 
  導演 (19 films)
    瘋狂殺手 (1971)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    猛虎下山 (1973)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
    香港小教父 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    十三號凶宅 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    廉政風暴 (1975)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    南拳北腿 (1976)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    藝壇照妖鏡 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    龍形摩橋 (1980)    
    死亡塔 (1981)    
    法外情 (1985)    
  策劃 (2 films)
    神腿鐵扇功 (1977)    
    藝壇照妖鏡 (1977)    
  出品人 (14 films)
    台北吾愛 (1980)    
    綻親陎 (1987)    
    親兄弟 (1989)    
    泰拳王 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    美國少林 (1991)    
    新龍門客棧 (1992)    
    青蛇 (1993)    
    Superfights (1995)    
    終極絞人環 (1997)    
    緣份2000 (1999)    
    合約情人 (2007)    
    狼牙 (2008)    
    功夫詠春 (2010)    
  執行監製 (3 films)
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    理發師 (2006)    
    一代宗師 (2013)    
  副導演 (3 films)
    龍虎鬥 (1970)    
    一池春水 (1970)    
    戀情三千里 (1973)    
  監製 (32 films)
    三傻笨探小福星 (1974)    
    南拳北腿 (1976)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    蛇形刁手 (1978)    
    紅樓春上春 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    蝶變 (1979)    
    南北醉拳 (1979)    
    龍形摩橋 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    越戰僅存者 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    阿燦當差 (1981)    
    摩登雜差 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    龍之忍者 (1982)    
    退休探長 (1983)    
    好彩撞到你 (1984)    
    法外情 (1985)    
    沒有退路,沒有投降 (1986)    
    婚外情 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    豪門夜宴 (1991)    
    雙龍會 (1992)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    黃飛鴻之四王者之風 (1993)    
    黃飛鴻之三獅王爭霸 (1993)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    人約黃昏 (1996)    
    宋家皇朝 (1997)    
    夜玫瑰 (2009)    
  故事 (2 films)
    沒有退路,沒有投降 (1986)    
    賭聖 (1990)    
  演員 (3 films)
    豪門夜宴 (1991)    
    雙龍會 (1992)    
    合約情人 (2007)    
  執行導演 (1 film)
    紮馬 (1978)    
  編劇 (22 films)
    蕩寇灘 (1972)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    香港小教父 (1974)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    廉政風暴 (1975)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    南拳北腿 (1976)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    醉拳 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    南北醉拳 (1979)    
    越戰僅存者 (1980)    
    阿燦當差 (1981)    
    龍之忍者 (1982)    
    摩登雜差 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    退休探長 (1983)    
    好彩撞到你 (1984)    
    法外情 (1985)    
    人約黃昏 (1996)