Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓湘琴
Han Hsiang-Chin  ♀





 
Filmography (1968-1991)
 
  演員 (29 films)
    掌門人 (1968) ... 紫鳳
    黑帖 (1969) ... 梅香
    鐵娘子 (1969) ... 鐵娘子
    岳母大人 (1970) ... 玲玲
    紅豔女飛龍 (1970)    
    挑戰 (1971)    
    豪俠霍元甲 (1971) ... 小翠
    雲山夢回 (1971) ... 韓艷冷
    奪命金劍 (1971)    
    十萬金山 (1971) ... 金滿嬌
    刺蠻王 (1971) ... 張恩珠
    四季發財 (1972) ... 常玲玲
    精忠報國 (1972) ... 岳妻
    鬼使神差 (1974)    
    青青草原上 (1974)    
    蛇女奇聞 (1974)    
    半山飄雨半山晴 (1974) ... 韋雲芝
    鬼屋艷遇 (1975)    
    女兵日記 (1975)    
    十字路口 (1976) ... 美芳
    四月的旋律 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    白花飄雪花飄 (1977) ... 陸憶秋
    十三女尼 (1977)    
    沙家十五女英豪 (1981)    
    男子漢 (1982)    
    我的志願 (1987)    
    大陸行 (1988)    
    情定威尼斯 (1991)