Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梅長齡
Mei Chang-Ling  ♂

 
Filmography (1966-1987)
 
  監製 (4 films)
    緹縈 (1971)    
    長情萬縷 (1974)    
    梅花 (1976)    
    黑白珠 (1983)    
  製片 (28 films)
    故鄉劫 (1966)    
    壯志凌雲 (1967)    
    緹縈 (1971)    
    愛的天地 (1973)    
    純純的愛 (1974)    
    痴情玉女 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    雲深不知處 (1975)    
    小女兒的心願 (1975)    
    牡丹淚 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    少女的祈禱 (1975)    
    狼牙口 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    秋纏 (1976)    
    蒂蒂日記 (1977)    
    強渡關山 (1977)    
    望春風 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    密密相思林 (1977)    
    永恆的愛 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    小小世界妙妙妙 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    我們永遠在一起 (1979)    
    神捕 (1979)    
    烽火佳人 (1987)    
  出品人 (3 films)
    蝴蝶谷 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    汪洋中的一條船 (1979)